Ai o Canisa?

Afla cum te poate ajuta Canise.ro sa vinzi pui aici!

Utilizator:
Parola:
 
SocialTwist Tell-a-Friend
Facebook în aer liber pentru câinele tău! - Imaginea 1

Facebook în aer liber pentru câinele tău!

Ce trebuie să ştim despre socializarea câinelui cu oamenii? - Imaginea 1

Ce trebuie să ştim despre socializarea câinelui cu oamenii?

Esti pregatit sa convietuiesti cu un caine? - Imaginea 1

Esti pregatit sa convietuiesti cu un caine?

Pericole pentru cainele tau! - Imaginea 1

Pericole pentru cainele tau!

Cum iti gasesti un caine de rasa? - Imaginea 1

Cum iti gasesti un caine de rasa?

Ce rasa ti se potriveste? - Imaginea 1

Ce rasa ti se potriveste?

Cum alegi un crescator? - Imaginea 1

Cum alegi un crescator?

  • Membri: 8975
  • Canise: 491
  • Asociatii chinologice: 56
  • Caini: 3551
  • Caini de vanzare: 1028
  • Masculi de reproductie: 399
  • Femele de reproductie: 444
  • Anunturi monte(prenotari): 97
  • Cuiburi: 246
Nume:
Email:
Parola:
 
 

Rasa Spitz Japonez

Spitz Japonez

Spitz Japonez - Imaginea 1Spitz Japonez - Imaginea 2Spitz Japonez - Imaginea 3Spitz Japonez - Imaginea 4Spitz Japonez - Imaginea 5Spitz Japonez - Imaginea 6Spitz Japonez - Imaginea 7

Denumirea de origine Nihon Supittsu

Denumirea in engleza Japanese Spitz

Face parte din grupa de caini V: Spitz and Primitive types

La sfarsitul secolului al XIX-lea, crescatorii de caini din Japonia incrucisau diferite rase de caini in vederea obtinerii unui exemplar de rasa pura de un alb imaculat. Printre rasele incrucisate s-au numarat Spitz-ul German Alb, Samoyed-ul Siberian, Spitz-ul Rusesc si Eschimo-ul American, rase introduse in Japonia prin Manciuria si Siberia.

Rezultatul final al incrucisarilor a fost Spitz-ul Japonez, dar in al doilea Razboi Mondial multe dovezi au fost pierdute, multe date ramanand neelucidate.

Prima expozitie la care a fost prezenta aceasta rasa a fost cea din Tokyo, in 1921. Ulterior, un standard al rasei a fost facut oficial in 1948 de catre Japan Kennel Club.

In 1950 rasa Japanese Spitz a castigat foarte mare popularitate pe teritoriul Japoniei si in aceeasi perioada a fost introdusa in Europa si in America de Nord.

Spit-zul Japonez este un caine care apartine grupului de utilitari, si a fost crescut de catre canise ca fiind o versiune mai mica a Samoyed-ului. Astazi, principala lor utilitate este aceea a cainelui de companie, putand fi vazuti si in ringuri, la diferite prezentari de profil si expozitii.

Extraordinar de asemanator cu varul sau, Samoyed-ul, Spitz-ul Japonez este o rasa deosebit de frumoasa. Blana lor alba ca zapada, talia impecabila si blana splendida fac din acest caine unul care este usor de recunoscut. Spitz-ul Japonez este un caine care poate atinge 37 cm si 7 kg, bineinteles, masculii fiind mai mari si mai puternici decat femelele.

Capul nu este unul mare, ca la alti caini asemanatori, ci mai degraba mediu, ochii sunt negri, ovali si medii ca marime. Gatul este si el mediu ca lungime, foarte puternic, picioarele sunt echilibrate, asigurand cainelui un bun balans.

In ceea ce priveste durata de viata, aceasta este estimata la 9-15 ani, cu o medie de 12 ani. La nastere, femela poate aduce pe lume pana la sase catei, media fiind estimata la patru.

Este o rasa sanatoasa, dar care a dezvoltat cateva probleme genetice, cea mai des intalnita fiind luxatia, la care crescatorii lucreaza din greu pentru a o inlatura. Mai pot avea probleme cu ochii, dar acestea se rezuma la niste alergii care pot fi destul de usor tratate, cea mai frecventa fiind alergia la iarba.

Foarte alerti, cu un spirit versatil, sunt cainii care se potrivesc aproape oricarui stil de viata. Iubesc viata de familie si nu vor pune probleme nici unui alt animal care se afla in casa sau gradina. Sunt extrem de buni cu copii, daca sunt crescuti impreuna cu acestia si se lasa chiar tavaliti de ei, devenind, in acelasi timp, si foarte protectori fata de acestia.

Tind sa fie foarte rezervati cu strainii si cu copii acestora, dar fata de propria familie se vor comporta foarte prietenos si afectuos. Sunt tot timpul in alerta in ceea ce priveste zona pe care o cunosc, ascultand si observand tot ce se intampla, astfel ca un hot are putine sanse sa se strecoare pe langa un Spitz Japonez. Nu latra, in mod normal, decat in cazul in care ceva i-a suparat sau ingrijorat.

Rasa japoneza nu are nevoie de un timp indelungat de exercitiu, 20 de minute zilnice fiind suficiente. Este moderat, iar exercitiile sale pot avea loc si in casa, nefiind neaparat necesar sa iesiti cu el afara. Un bonus este oferit de momentele in care se murdareste, spre exemplu dupa o ploaie, moment in care va incepe sa se curete exact asa cum fac pisicile.

Daca aveti gradina, aceasta va trebui sa fie bine imprejmuita, deoarece, daca va avea prilejul, va merge sa faca singur o plimbare in imprejurimi. Nu neaparat pentru a fugi, ci ca sa isi cunoasca mai bine vecinatatile.

Pagina vizualizata de 22222 ori

Canise Spitz Japonez

Canisa Canisa Krisinapoi sus 

Canisa Kris - Imaginea 1

Canisa Kris

Adresa: bucuresti, Sector 2 (Bucuresti)

Rase crescute: Airedale Terrier, Akita, Alaskan Malamute, American Cocker Spaniel, Austrian Pinscher, Beagle, Beagle-Harrier, Border Collie, Boston Terrier, Bull Terrier, Bulldog, Bulldog Francez, Bullmastiff, Cane Corso, Cavalier King Charles Spaniel, Chihuahua, Ciobanesc Alb Elvetian, Ciobanesc Australian, Ciobanesc Caucazian, Ciobanesc German, Ciobanesc Romanesc de Bucovina, Ciobanesc Romanesc Mioritic, Collie Smooth, Copoi Ardelenesc, Dalmatian, Deerhound, Dobermann, Dog Argentinian, Dogo Canario, Dogue de Bordeaux, English Cocker Spaniel, English Setter, English Springer Spaniel, Fila brasileiro, Fox Terrier (Smooth), Fox Terrier (Wire), German Hound, German Pinscher, German Spaniel, German Spitz, Golden Retriever, Gordon Setter, Havanese, Husky Siberian, Irish Red and White Setter, Italian Pointing Dog, King Charles Spaniel, Labrador Retriever, Lhasa Apso, Mastiff, Neapolitan Mastiff, Ogar Afgan, Ogar Englez Cenusiu, Pinscher Pitic, Poodle, Rottweiler, Saint Bernard Dog, Samoyed, Schnauzer Pitic, Setter Irlandez Rosu, Shar pei, Shih Tzu, Spitz Japonez, Tosa Inu, Westie

Hrana folosita: Biomil, Royal Canin

Servicii oferite: adulti, dogsitter, dresaj - agilitate, dresaj - disciplina, dresaj - dog dancing, dresaj - paza si protectie, dresaj - salvare, dresaj - urma, monte, pensiune, pui

Mai multe detalii...

Alte informatii Canisa KRIS vinde pui din rasele:Dog de Bordeaux,Ciobanesc Caucazian,Cane Corso, Golden-Labrador Retriever,Chow-Chow,Westie,York Shire,Saint Bernard,Shih-Tzu,Bichon Maltese, Frisee, Bolognese,Pomeranian,Beagle,Bullterrier,Shar-Pei,Bulldog Englez-Francez,Rottweiler,Ciobanesc German din canisa proprie ... citeste mai mult

Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!
Canisa ta poate fi aici! Inscrie canisa ta!

Caini Spitz Japonez de vanzare

Nu am gasit anunturi de caini de rasa Spitz Japonez de vanzare
Ai un caine de vanzare? Click aici pentru a adauga un anunt
 
Copyright 2008 - 2014 © Powered by CRK Toate drepturile rezervate