Ai o Canisa?

Afla cum te poate ajuta Canise.ro sa vinzi pui aici!

Utilizator:
Parola:
 
SocialTwist Tell-a-Friend
Facebook în aer liber pentru câinele tău! - Imaginea 1

Facebook în aer liber pentru câinele tău!

Ce trebuie să ştim despre socializarea câinelui cu oamenii? - Imaginea 1

Ce trebuie să ştim despre socializarea câinelui cu oamenii?

Esti pregatit sa convietuiesti cu un caine? - Imaginea 1

Esti pregatit sa convietuiesti cu un caine?

Pericole pentru cainele tau! - Imaginea 1

Pericole pentru cainele tau!

Cum iti gasesti un caine de rasa? - Imaginea 1

Cum iti gasesti un caine de rasa?

Ce rasa ti se potriveste? - Imaginea 1

Ce rasa ti se potriveste?

Cum alegi un crescator? - Imaginea 1

Cum alegi un crescator?

  • Membri: 8976
  • Canise: 491
  • Asociatii chinologice: 56
  • Caini: 3551
  • Caini de vanzare: 1028
  • Masculi de reproductie: 399
  • Femele de reproductie: 444
  • Anunturi monte(prenotari): 97
  • Cuiburi: 246
Nume:
Email:
Parola:
 
 

Rasa Ogar Afgan

Ogar Afgan

Ogar Afgan - Imaginea 1Ogar Afgan - Imaginea 2Ogar Afgan - Imaginea 3Ogar Afgan - Imaginea 4Ogar Afgan - Imaginea 5

Denumirea de origine Afghan Hound

Denumirea in engleza Afghan Hound

Face parte din grupa de caini X: Sighthounds

Afghan Hound este rasa de origine afgana, folosita in trecut pentru vanarea tigrilor si pazirea vacilor si a oilor. Una dintre cele mai vechi rase, ea dateaza de mai bine de 6000 de ani.

Legenda spune ca aceasta specie a fost luata in Arca lui Noe. Daca e adevarat sau nu, pedigre-ul cainelui este fara indoiala dinainte de Cristos. Cainii Nord-africani au migrat in muntii Afganistanului, iar cei cu blana lunga au fost folositi la inmultire, dand nastere rasei Afgane.

Specia care a ajuns pana in India,a fost folosita ca rasa de vanatoare si paza la oi. In Afganistan, specia este folosita sa pazeasca oile, cirezile de vaci si sa vaneze caprioare, lupi, gazele si vulpi.

Exportul cainilor din aceasta rasa a fost prohibit si au ajuns in Anglia si America abia la inceputul sec. 20. Capitanul Banff l-a adus pe "Zardin" din Afganistan cam la inceputul sec. 20 si a fost primul care a fost expus pentru prima data, la Crystal Palace Kennel Club Show in 1907, avand un mare impact.

Rasa foarte veche, cu infatisare aristocratica cainele are o constitutie inalta, cu bot prelung si ingust, urechi lungi lipite de cap, blana foarte lunga si cu textura fina, matasoasa. Ochii au forma triunghiulara, de cele mai multe ori de culoare inchisa, insa pot fi si aurii.

Afganii pot fi usor transformati in caini de expozitie. Blana lor lunga si statura lor impunatoare fac sa fie observati oriunde se duc. Capul este ridicat, aratand nobilitate si stima de sine. E o imagine frumoasa sa vezi un astfel de caine defiland cu blana lui.

Greutate: 26 kg masculul si 23 kg femela.
Inaltime: 68 cm masculul si 63 cm femela.

Media de viata este cuprinsa intre 9 si 15 ani. Ogarii Afgani pot depasi 14 ani, ceea ce este neobisnuit pentru un caine de talie mare.

Culoare: neagra/argintie/aurie /galbui-portocalie/albastra.

Afganii au o strucura unica a soldului, care da voie unei miscari excelente. Intre 3-6 luni de viata se poate intalni mielopatia necronica. Au o sensibilitate cunoscutala anestezie, tranchilizante si cortizon, acestea pot cauza caderea parului.

La catelusi se intalneste alergia la lapte. Regulat, cainele trebuie cautat de capuse. Inainte de a-l cumpara, e bine sa te informezi daca are cataracta sau hipotiroidism ereditar.

Afganul este inteligent, increzator, si puternic. Poate fi foarte incapatanat, fiind greu sa il dresezi. Cheia succesului este perseverenta si rabdarea. Nu-l grabi, caci poate deveni iritabil sau timid. Catelusii sint greu de dresat si, din nou, din cauza sensibilitatii lor trebuie sa ai multa rabdare.

Pagina vizualizata de 23324 ori

Canise Ogar Afgan

Canisa Canisa Krisinapoi sus 

Canisa Kris - Imaginea 1

Canisa Kris

Adresa: bucuresti, Sector 2 (Bucuresti)

Rase crescute: Airedale Terrier, Akita, Alaskan Malamute, American Cocker Spaniel, Austrian Pinscher, Beagle, Beagle-Harrier, Border Collie, Boston Terrier, Bull Terrier, Bulldog, Bulldog Francez, Bullmastiff, Cane Corso, Cavalier King Charles Spaniel, Chihuahua, Ciobanesc Alb Elvetian, Ciobanesc Australian, Ciobanesc Caucazian, Ciobanesc German, Ciobanesc Romanesc de Bucovina, Ciobanesc Romanesc Mioritic, Collie Smooth, Copoi Ardelenesc, Dalmatian, Deerhound, Dobermann, Dog Argentinian, Dogo Canario, Dogue de Bordeaux, English Cocker Spaniel, English Setter, English Springer Spaniel, Fila brasileiro, Fox Terrier (Smooth), Fox Terrier (Wire), German Hound, German Pinscher, German Spaniel, German Spitz, Golden Retriever, Gordon Setter, Havanese, Husky Siberian, Irish Red and White Setter, Italian Pointing Dog, King Charles Spaniel, Labrador Retriever, Lhasa Apso, Mastiff, Neapolitan Mastiff, Ogar Afgan, Ogar Englez Cenusiu, Pinscher Pitic, Poodle, Rottweiler, Saint Bernard Dog, Samoyed, Schnauzer Pitic, Setter Irlandez Rosu, Shar pei, Shih Tzu, Spitz Japonez, Tosa Inu, Westie

Hrana folosita: Biomil, Royal Canin

Servicii oferite: adulti, dogsitter, dresaj - agilitate, dresaj - disciplina, dresaj - dog dancing, dresaj - paza si protectie, dresaj - salvare, dresaj - urma, monte, pensiune, pui

Mai multe detalii...

Alte informatii Canisa KRIS vinde pui din rasele:Dog de Bordeaux,Ciobanesc Caucazian,Cane Corso, Golden-Labrador Retriever,Chow-Chow,Westie,York Shire,Saint Bernard,Shih-Tzu,Bichon Maltese, Frisee, Bolognese,Pomeranian,Beagle,Bullterrier,Shar-Pei,Bulldog Englez-Francez,Rottweiler,Ciobanesc German din canisa proprie ... citeste mai mult

Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!

Canisa De Alcanderinapoi sus 

De Alcander - Imaginea 1

De Alcander

PE MASURA CE INCEPI SA-L CUNOSTI PE OM,INCEPI SA-L IUBESTI MAI MULT PE CAINE..........SOCRATE

Adresa: str.Drumul Fabricii nr.10, Craiova (Dolj)

Rase crescute: Ciobanesc Caucazian, Ciobanesc German, Ciobanesc Romanesc Mioritic, Ogar Afgan

Mai multe detalii...

Alte informatii http://www.alcander.cabanova.ro ... citeste mai mult

Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!
Canisa ta poate fi aici! Inscrie canisa ta!

Caini Ogar Afgan de vanzare

Nu am gasit anunturi de caini de rasa Ogar Afgan de vanzare
Ai un caine de vanzare? Click aici pentru a adauga un anunt
 
Copyright 2008 - 2014 © Powered by CRK Toate drepturile rezervate