Ai o Canisa?

Afla cum te poate ajuta Canise.ro sa vinzi pui aici!

Utilizator:
Parola:
 
SocialTwist Tell-a-Friend
Facebook în aer liber pentru câinele tău! - Imaginea 1

Facebook în aer liber pentru câinele tău!

Ce trebuie să ştim despre socializarea câinelui cu oamenii? - Imaginea 1

Ce trebuie să ştim despre socializarea câinelui cu oamenii?

Esti pregatit sa convietuiesti cu un caine? - Imaginea 1

Esti pregatit sa convietuiesti cu un caine?

Pericole pentru cainele tau! - Imaginea 1

Pericole pentru cainele tau!

Cum iti gasesti un caine de rasa? - Imaginea 1

Cum iti gasesti un caine de rasa?

Ce rasa ti se potriveste? - Imaginea 1

Ce rasa ti se potriveste?

Cum alegi un crescator? - Imaginea 1

Cum alegi un crescator?

  • Membri: 8976
  • Canise: 491
  • Asociatii chinologice: 56
  • Caini: 3551
  • Caini de vanzare: 1028
  • Masculi de reproductie: 399
  • Femele de reproductie: 444
  • Anunturi monte(prenotari): 97
  • Cuiburi: 246
Nume:
Email:
Parola:
 
 

Rasa Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel - Imaginea 1Cavalier King Charles Spaniel - Imaginea 2Cavalier King Charles Spaniel - Imaginea 3Cavalier King Charles Spaniel - Imaginea 4Cavalier King Charles Spaniel - Imaginea 5

Denumirea de origine Cavalier King Charles Spaniel

Denumirea in engleza Cavalier King Charles Spaniel

Face parte din grupa de caini IX: Companion and Toy Dogs

Cavalier King Charles spaniel este modelat dupa acesti spanieli antici si se crede ca ar proveni din spaniel-ul de talie mai mare, King Charles spaniel. Regele Charles I indragea spanielii de talie mica, si unul dintre favoritii sai a fost Cavalier King Charles spaniel. Acest spaniel in miniatura (de jucarie) a fost atat de apreciat de catre regele Charles incat rasa a fost, in cele din urma, denumita dupa numele sau.
Succesorul sau, regele Charles II, a indragit si perpetuat rasa.

Acest caine a fost favoritul aristocratilor. Odata cu declinul casei Stuart, popularitatea rasei a scazut rapid. Ei erau7 asociati cu luxul si bunastarea si se pare ca nu aveau alt scop decat pentru a servi ca animale de companie. In acea perioada, clasa de mijloc nu-si putea permite sa hraneasca si sa intretina un caine care nu era util.

Rasa prezinta un cap usor rotunjit, dar nu este conic. Botul este conic. Urechile sunt lungi, ornate cu smocuri de par si situate in partea superioara a capului. Ochii sunt mari, exoftalmici si rotunzi. Blana Cavalier King Charles spaniel-ului este matasoasa si de lungime medie. Blana nu este creata, dar poate prezenta cateva onduleuri fine. La nivelul urechilor, picioarelor, cozii si labelor se gasesc niste fire de par (smocuri) mai lungi.

Blana se gaseste in patru varietati de culoare: blenheim (pete castaniu deschis pana la roscat pe un fond alb), tricolor (pete negre inchis pe un fond alb cu pete cafenii), negru si cafeniu si rosu rubiniu (ruby).

Inaltimea la nivelul greabanului este in medie de 30-33 cm, iar greutatea corporala este de 5-8 kg.

Durata medie de viata a rasei Cavalier King Charles spaniel este de circa 12 ani.

Cavalier King Charles spaniel-ul este un caine inteligent si energic. Invata repede si pot fi deprinsi si instruiti in agilitate si arta vanatorii, printre alte lucruri.

Datorita taliei lor mici, aceasta rasa este multumita sa traiasca intr-un apartament daca-i este asigurat un timp si un volum de miscare adecvat. Cavalier King Charles spaniel-ul este deopotriva de fericit si intr-o casa sau intr-o ferma la tara unde el va participa sarguincios la activitatile uzuale, atata timp cat si se permite sa doarma si sa se odihneasca in interiorul casei.

Chiar daca este o rasa delicata si afectuoasa, Cavalier King Charles spaniel-ul nu are rabdarea de a tolera copiii rautaciosi care ar indrazni sa-l necajeasca. Socializarea timpurie si educatia de supunere sunt importante pentru formarea unui membru‚ indragit al familiei.

Acest caine poate fi foarte vivace si uneori, chiar galagios. Nu-i place sa-si petreaca timpul singur, cautand intotdeauna compania stapanului sau a altor caini. Cavalier King Charles spaniel-ul este un caine dragalas si afectuos.

Rasa este un caine de salon excelent (lap dog), dar este o fire sportiva, putand excela in agilitate si chiar in arta vanatorii. Ca si membru al familiei spaniel-ilor, aceasta rasa este un recuperator nativ si adora sa inoate.

Pagina vizualizata de 38063 ori

Canise Cavalier King Charles Spaniel

Canisa Canisa Caini Haminapoi sus 

Canisa Caini Ham - Imaginea 1
Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!

Canisa Canisa Krisinapoi sus 

Canisa Kris - Imaginea 1

Canisa Kris

Adresa: bucuresti, Sector 2 (Bucuresti)

Rase crescute: Airedale Terrier, Akita, Alaskan Malamute, American Cocker Spaniel, Austrian Pinscher, Beagle, Beagle-Harrier, Border Collie, Boston Terrier, Bull Terrier, Bulldog, Bulldog Francez, Bullmastiff, Cane Corso, Cavalier King Charles Spaniel, Chihuahua, Ciobanesc Alb Elvetian, Ciobanesc Australian, Ciobanesc Caucazian, Ciobanesc German, Ciobanesc Romanesc de Bucovina, Ciobanesc Romanesc Mioritic, Collie Smooth, Copoi Ardelenesc, Dalmatian, Deerhound, Dobermann, Dog Argentinian, Dogo Canario, Dogue de Bordeaux, English Cocker Spaniel, English Setter, English Springer Spaniel, Fila brasileiro, Fox Terrier (Smooth), Fox Terrier (Wire), German Hound, German Pinscher, German Spaniel, German Spitz, Golden Retriever, Gordon Setter, Havanese, Husky Siberian, Irish Red and White Setter, Italian Pointing Dog, King Charles Spaniel, Labrador Retriever, Lhasa Apso, Mastiff, Neapolitan Mastiff, Ogar Afgan, Ogar Englez Cenusiu, Pinscher Pitic, Poodle, Rottweiler, Saint Bernard Dog, Samoyed, Schnauzer Pitic, Setter Irlandez Rosu, Shar pei, Shih Tzu, Spitz Japonez, Tosa Inu, Westie

Hrana folosita: Biomil, Royal Canin

Servicii oferite: adulti, dogsitter, dresaj - agilitate, dresaj - disciplina, dresaj - dog dancing, dresaj - paza si protectie, dresaj - salvare, dresaj - urma, monte, pensiune, pui

Mai multe detalii...

Alte informatii Canisa KRIS vinde pui din rasele:Dog de Bordeaux,Ciobanesc Caucazian,Cane Corso, Golden-Labrador Retriever,Chow-Chow,Westie,York Shire,Saint Bernard,Shih-Tzu,Bichon Maltese, Frisee, Bolognese,Pomeranian,Beagle,Bullterrier,Shar-Pei,Bulldog Englez-Francez,Rottweiler,Ciobanesc German din canisa proprie ... citeste mai mult

Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!

Canisa Cosanzeana's Castleinapoi sus 

Cosanzeana's Castle - Imaginea 1

Cosanzeana's Castle

A dream comes true

Adresa: Ileana Cosanzeana, Sector 5 (Bucuresti)

Rase crescute: Cavalier King Charles Spaniel

Servicii oferite: monte, pui

Mai multe detalii...

Alte informatii Cosanzeana's Castle este singura canisa din Romania inregistrata la Asociatia Chinologica Romana pentru rasa cavalier king charles spaniel. ... citeste mai mult

Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!

Canisa Fantasyinapoi sus 

Fantasy - Imaginea 1
Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!
Canisa ta poate fi aici! Inscrie canisa ta!

Caini Cavalier King Charles Spaniel de vanzare

Fara poze
Cavalier King Charles Spaniel de vanzare
Data anunt: 07/10/2015

Pret vanzare: 600 €

Fara poze
Cavalier King Charles Spaniel de vanzare
Data anunt: 07/10/2015

Pret vanzare: - (vandut)

Fara poze
Cavalier King Charles Spaniel de vanzare
Data anunt: 07/10/2015

Pret vanzare: 600 €

Fara poze
Cavalier King Charles Spaniel de vanzare
Data anunt: 07/10/2015

Pret vanzare: - (vandut)

Ai un caine de vanzare? Click aici pentru a adauga un anunt
 
Copyright 2008 - 2014 © Powered by CRK Toate drepturile rezervate