Ai o Canisa?

Afla cum te poate ajuta Canise.ro sa vinzi pui aici!

Utilizator:
Parola:
 
SocialTwist Tell-a-Friend
Facebook în aer liber pentru câinele tău! - Imaginea 1

Facebook în aer liber pentru câinele tău!

Ce trebuie să ştim despre socializarea câinelui cu oamenii? - Imaginea 1

Ce trebuie să ştim despre socializarea câinelui cu oamenii?

Esti pregatit sa convietuiesti cu un caine? - Imaginea 1

Esti pregatit sa convietuiesti cu un caine?

Pericole pentru cainele tau! - Imaginea 1

Pericole pentru cainele tau!

Cum iti gasesti un caine de rasa? - Imaginea 1

Cum iti gasesti un caine de rasa?

Ce rasa ti se potriveste? - Imaginea 1

Ce rasa ti se potriveste?

Cum alegi un crescator? - Imaginea 1

Cum alegi un crescator?

  • Membri: 8976
  • Canise: 491
  • Asociatii chinologice: 56
  • Caini: 3551
  • Caini de vanzare: 1028
  • Masculi de reproductie: 399
  • Femele de reproductie: 444
  • Anunturi monte(prenotari): 97
  • Cuiburi: 246
Nume:
Email:
Parola:
 
 

Rasa Bull Terrier

Bull Terrier

Bull Terrier - Imaginea 1Bull Terrier - Imaginea 2Bull Terrier - Imaginea 3Bull Terrier - Imaginea 4Bull Terrier - Imaginea 5

Denumirea de origine Bull Terrier

Denumirea in engleza Bull Terrier

Face parte din grupa de caini III: Terriers

Stramosul rasei Bull Terrier se presupune a fi Staffordshire Bull Terrier, mai mare si mai greu, folosit in secolul al 17-lea in luptele cu taurii. Dupa mai multe incrucisari cu terrierul englez Black and Tan, cu Mulldogul si Fox Terrierul cu par scurt, s-au obtinut exemplarele de astazi.

De la tipul Terrierului a imprumutat expresia capului, iar de la tipul Bulldogului forma trupului. Foarte mult apreciat spre mijlocul secolului al 19-lea; astazi insa se intalneste mai rar.

In zilele noastre este gladiatorul speciei canine, inflacarat, curajos, plin de forta, musculos, bine proportionat si activ, cu expresie agera, hotarata si inteligenta. Forma speciala, ca de ou, a capului (downface) este o caracteristica unica.

Capul este lung, puternic si adanc pe toata lungimea, dar fara sa fie grosolan. Vazut din fata, are forma ovala si este absolut „plin": pe suprafata lui nu exista cute sau adancituri. Craniul este aproape plat în zona dintre urechi. Din profil, linia superioara a capului se curbeaza lin in jos, de la crestet catre varful nasului. Trufa trebuie sa fie neagra, cu varful inclinat in jos si narile bine dezvoltate.

Dintii sunt sanatosi, puternici, solid si regulat implantati, cu muscatura perfect regulata si complet in foarfeca. Ochii sunt ingusti, triunghiulari, dispusi oblic, bine infundati in orbite, cu privire patrunzatoare, de culoare neagra sau brun cat mai inchis, astfel incat sa para negri.

Urechile sunt mici, subtiri, prinse aproape una de cealalta. Trebuie purtate absolut erecte, cu varfurile drept in sus.
Gatul este foarte musculos, lung, arcuit, subtiindu-se de la umeri catre cap, lipsit de piele flasca (salba). Umerii sunt puternici si musculosi.

Corpul este bine rotunjit, cu marcata arcuire a coastelor si mare adancime toracica, astfel incat sternul este mai apropiat de sol decat abdomenul. Spatele este scurt si puternic. Pornind de dupa greaban, linia superioara este dreapta, apoi formeaza o usoara arcuire in zona renala, care este lata si musculoasa. Linia inferioara, de la stern la abdomen, descrie o gratioasa curba ascendenta. Vazut din fata, frontul este lat.

Labele sunt rotunde si compacte, cu degete bine arcuite. Coada este scurta, prinsa jos si purtata orizontal. Groasa la baza, se subtiaza catre varful fin.
In actiune, cainele trebuie sa para bine legat, acoperind terenul cu pasi mari mari, regulati. Miscare libera, cu un aer sprintar, caracteristic. La trap, membrele raman paralele, fie ca sunt vazute din spate sau din fata; ele converg catre o linie mediana abia la viteza mai mare. Anterioarele au o buna extensie inspre inainte.

Parul este scurt, culcat pe corp, lucios si dur. Iarna, cainele poate prezenta un subpar fin. Pielea este bine intinsa pe tot corpul.

Inaltimea la greaban: 53-56 cm

Greutatea la maturitate: este situata intre 23.5-28kg

Culoarea parului: pentru alb – par de culoare alb pur, marcajele colorate de pe cap, precum si pigmentarile pielii nu se penalizeaza; pentru colorat – culoarea trebuie sa predomine asupra albului. Între exemplarele colorate, daca toate celelalte caracteristici sunt de valoare egala, se prefera câinii tigrati. Rosul, aramiul, negrul-tigrat si tricolorul sunt variante de culoare acceptate.

Stropii sau petele mici de culoare pe fond alb constiuie defecte. Prezenta albastrului sau a nuantelor de maroniu-vinetiu (culoarea ficatului) este un defect extrem de grav.

Sunt excelenti caini de paza. Ei au tenacitatea unor terrieri si un excelent simt al umorului. Sunt foarte inteligenti, fiind foarte potriviti unor stapani care au cunostinte despre comportamentul animalelor si personalitatea terrierilor. Sunt exceptionali caini de companie si foarte buni tovarasi ai copiilor.

NU trebuie antrenat pentru paza si atac!
NU trebuie sa va luati un asemnea caine decat daca aveti si timpul si conditiile materiale si capacitatea psihica si cunostintele necesare pentru a-l creste, intretine si educa in mod corect!

Pagina vizualizata de 40082 ori

Canise Bull Terrier

Canisa inapoi sus 

Nu exista poze pentru
Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!

Canisa Aspaqalinapoi sus 

Aspaqal - Imaginea 1

Aspaqal

CALITATE INAINTE DE TOATE!

Adresa: Iancului, 126, Sector 2 (Bucuresti)

Rase crescute: Bull Terrier

Hrana folosita: Royal Canin

Servicii oferite: adulti, pui

Mai multe detalii...

Alte informatii Canisa inregistrata FCI si Ach. Deoarece investim foarte mult timp si afectiune in cresterea si socializarea cainilor nostri, rareori avem cuiburi. Pentru mai multe informatii despre eventuale monte sau prenotarea unui pui, va rugam luati legatura cu noi telefonic: 0726095895. Oferim pui de bull ter ... citeste mai mult

Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!

Canisa Bulldogs Landinapoi sus 

Bulldogs Land - Imaginea 1

Bulldogs Land

Adresa: Apateului, Oradea (Bihor)

Rase crescute: Amstaff, Bull Terrier, Bulldog

Hrana folosita: Pro Plan

Servicii oferite: pui

Mai multe detalii...

Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!

Canisa Canisa Caini Haminapoi sus 

Canisa Caini Ham - Imaginea 1
Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!

Canisa Canisa Krisinapoi sus 

Canisa Kris - Imaginea 1

Canisa Kris

Adresa: bucuresti, Sector 2 (Bucuresti)

Rase crescute: Airedale Terrier, Akita, Alaskan Malamute, American Cocker Spaniel, Austrian Pinscher, Beagle, Beagle-Harrier, Border Collie, Boston Terrier, Bull Terrier, Bulldog, Bulldog Francez, Bullmastiff, Cane Corso, Cavalier King Charles Spaniel, Chihuahua, Ciobanesc Alb Elvetian, Ciobanesc Australian, Ciobanesc Caucazian, Ciobanesc German, Ciobanesc Romanesc de Bucovina, Ciobanesc Romanesc Mioritic, Collie Smooth, Copoi Ardelenesc, Dalmatian, Deerhound, Dobermann, Dog Argentinian, Dogo Canario, Dogue de Bordeaux, English Cocker Spaniel, English Setter, English Springer Spaniel, Fila brasileiro, Fox Terrier (Smooth), Fox Terrier (Wire), German Hound, German Pinscher, German Spaniel, German Spitz, Golden Retriever, Gordon Setter, Havanese, Husky Siberian, Irish Red and White Setter, Italian Pointing Dog, King Charles Spaniel, Labrador Retriever, Lhasa Apso, Mastiff, Neapolitan Mastiff, Ogar Afgan, Ogar Englez Cenusiu, Pinscher Pitic, Poodle, Rottweiler, Saint Bernard Dog, Samoyed, Schnauzer Pitic, Setter Irlandez Rosu, Shar pei, Shih Tzu, Spitz Japonez, Tosa Inu, Westie

Hrana folosita: Biomil, Royal Canin

Servicii oferite: adulti, dogsitter, dresaj - agilitate, dresaj - disciplina, dresaj - dog dancing, dresaj - paza si protectie, dresaj - salvare, dresaj - urma, monte, pensiune, pui

Mai multe detalii...

Alte informatii Canisa KRIS vinde pui din rasele:Dog de Bordeaux,Ciobanesc Caucazian,Cane Corso, Golden-Labrador Retriever,Chow-Chow,Westie,York Shire,Saint Bernard,Shih-Tzu,Bichon Maltese, Frisee, Bolognese,Pomeranian,Beagle,Bullterrier,Shar-Pei,Bulldog Englez-Francez,Rottweiler,Ciobanesc German din canisa proprie ... citeste mai mult

Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!

Canisa Chioreaninapoi sus 

Nu exista poze pentru Chiorean

Chiorean

Adresa: aurel vlaicu, Cluj-Napoca (Cluj)

Rase crescute: Bull Terrier, Rottweiler

Hrana folosita: Belcando, Royal Canin

Servicii oferite: adulti, dogsitter, dresaj - disciplina, monte, pensiune, pui

Mai multe detalii...

Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!

Canisa Cronosinapoi sus 

Cronos - Imaginea 1

Cronos

Be yourself

Adresa: str apateu nr 14, Timisoara (Timis)

Rase crescute: Amstaff, Bull Terrier, Ciobanesc German

Mai multe detalii...

Alte informatii Am caini de cand ma stiu si de rasa si rasa comuna.Sunt mare fan al cainilor de tip bull-Am staff,Staffordshire bullterrier si Bull terrier,dar cainele de suflet ramane ciobanescul german...Cresc am staffi din 1997,iar ciobanesc german am avut mereu,inca de cand m-am nascut.prima femela de bullterri ... citeste mai mult

Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!

Canisa David King Of Bulls Kennelinapoi sus 

David King Of Bulls Kennel - Imaginea 1

David King Of Bulls Kennel

Scratch a bullterrier and you\'ll find a permanent job

Adresa: Sos Cotroceni 50, Sector 5 (Bucuresti)

Rase crescute: Bull Terrier

Hrana folosita: Royal Canin

Servicii oferite: adulti, monte, pui

Mai multe detalii...

Alte informatii Noi suntem Bogdan, Monica si fiul nostru David. Suntem o familie de veterinari, iubitori de animale. Suntem din Bucuresti, Romania. Avem o canisa mica de bullterrieri si ne dorim sa ramanem asa deoarece punem foarte mult suflet in cresterea cainilor si in tot ceea ce facem. Suntem siguri ca un n ... citeste mai mult

Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!

Canisa Four Horsemeninapoi sus 

Four Horsemen - Imaginea 1

Four Horsemen

Adresa: Bacau, Bacau (Bacau)

Rase crescute: Bull Terrier

Mai multe detalii...

Alte informatii Canisa Four HorseMen va ofera pui Bull Terrier din linii genetice deosebite, cu un temperament echilibrat, ideali pentru companie sau expozitii. Tel: 0744-775263 ... citeste mai mult

Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!

Canisa From Bullterrier Oradeainapoi sus 

From Bullterrier Oradea - Imaginea 1

From Bullterrier Oradea

Caini de calitate inseamna in primul rand caini sanatosi si echilibrati...

Adresa: Nr 313, Tarian (Bihor)

Rase crescute: Bull Terrier

Hrana folosita: Royal Canin

Servicii oferite: adulti, monte, pensiune, pui

Mai multe detalii...

Alte informatii \\\"Sunt Ambasadorul rasei Bullterrier\\\" Doresc sa informez persoanele din jurul meu despre adevarata fata si atitudine al acestei rase.. ... citeste mai mult

Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!

Canisa Leonardiainapoi sus 

Leonardia - Imaginea 1

Leonardia

Daca vrei un caine, ia orice caine, daca vrei un prieten, ia-ti un bullterrier

Adresa: OP 1; CP 199, Craiova (Dolj)

Rase crescute: Bull Terrier

Mai multe detalii...

Alte informatii Noi crestem doar Bullterrieri, doar pentru placerea noastra, nu pentru bani. ... citeste mai mult

Pentru a vedea detaliile de contact autentifica-te!
Daca nu ai cont te poti inregistra gratuit aici!
Canisa ta poate fi aici! Inscrie canisa ta!

Caini Bull Terrier de vanzare

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 17/10/2016

Pret vanzare: - (vandut)

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 17/10/2016

Pret vanzare: 700 €

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 17/10/2016

Pret vanzare: 700 €

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 17/10/2016

Pret vanzare: 800 €

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 17/10/2016

Pret vanzare: 800 €

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 17/10/2016

Pret vanzare: - (vandut)

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 30/07/2010

Pret vanzare: 500 € (vandut)

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 30/07/2010

Pret vanzare: 500 € (vandut)

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 30/07/2010

Pret vanzare: 500 €

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 30/07/2010

Pret vanzare: 400 € (vandut)

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 30/07/2010

Pret vanzare: 350 € (vandut)

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 26/05/2010

Pret vanzare: 500 €

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 26/05/2010

Pret vanzare: 500 € (vandut)

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 26/05/2010

Pret vanzare: 500 €

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 26/05/2010

Pret vanzare: 300 €

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 26/05/2010

Pret vanzare: 300 €

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 26/05/2010

Pret vanzare: 300 €

Fara poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 26/05/2010

Pret vanzare: 500 € (vandut)

Cu poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 14/09/2009

Pret vanzare: 350 €

Cu poze
Bull Terrier de vanzare
Data anunt: 01/09/2009

Pret vanzare: 350 €

Ai un caine de vanzare? Click aici pentru a adauga un anunt
 
Copyright 2008 - 2014 © Powered by CRK Toate drepturile rezervate