Ai o Canisa?

Afla cum te poate ajuta Canise.ro sa vinzi pui aici!

Utilizator:
Parola:
 
SocialTwist Tell-a-Friend
Facebook în aer liber pentru câinele tău! - Imaginea 1

Facebook în aer liber pentru câinele tău!

Ce trebuie să ştim despre socializarea câinelui cu oamenii? - Imaginea 1

Ce trebuie să ştim despre socializarea câinelui cu oamenii?

Esti pregatit sa convietuiesti cu un caine? - Imaginea 1

Esti pregatit sa convietuiesti cu un caine?

Pericole pentru cainele tau! - Imaginea 1

Pericole pentru cainele tau!

Cum iti gasesti un caine de rasa? - Imaginea 1

Cum iti gasesti un caine de rasa?

Ce rasa ti se potriveste? - Imaginea 1

Ce rasa ti se potriveste?

Cum alegi un crescator? - Imaginea 1

Cum alegi un crescator?

  • Membri: 7878
  • Canise: 480
  • Asociatii chinologice: 55
  • Caini: 3530
  • Caini de vanzare: 1019
  • Masculi de reproductie: 397
  • Femele de reproductie: 444
  • Anunturi monte(prenotari): 97
  • Cuiburi: 244
Nume:
Email:
Parola:
 
 

Termeni si conditii

Acceptarea conditiilor

Folosirea sitului canise.ro presupune acceptarea in totalitate a conditiilor si termenilor de pe acest sit. canise.ro (denumit si Furnizor) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment termenii si conditiile acestui acord, fara o notificare in prealabil a utilizatorului. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, utilizatorul trebuie sa inceteze accesarea sitului canise.ro.

Obligatii inregistrare

Pentru a folosi serviciile Portalului canise.ro, este necesar de a respecta urmatoarele reguli:

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa.

Sa mentina si innoiasca la necesitate datele de inregistrare, pentru ca ele in continuare sa ramina reale, exacte si complete.

Utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile canise.ro.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, canise.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra.

Descrierea serviciului

Prin inregistrarea ca membru canise.ro, utilizatorul are posibilitatea publicarii gratuite de cereri si oferte imobiliare, prin situl canise.ro.

Utilizatorii

Utilizatorii persoane private sunt persoanele fizice sau juridice fara activitate imobiliara.

Utilizatorii persoane juridice sunt agentii imobiliare.

Toti utilizatorii site-ului canise.ro intra din momentul inregistrarii, sub incidenta "Termenilor legali si a conditiilor de utilizare a serviciilor canise.ro" din prezentul document.

Validitatea conturilor de utilizator inregistrat este nelimitata.

Limitari de ordin tehnic

canise.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Raspunderea utilizatorilor

Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile care sunt publicate/transmise in Internet de catre utilizator prin contul sau de membru canise.ro, precum si pentru consecintele aparute in urma acestor activitati, apartine in exclusivitate utilizatorului.

Copyright

Informatiile publicate pe site-ul canise.ro ne apartin.

Aceste informatii nu pot fi reproduse, copiate, vandute, transmise prin orice metoda, fara acordul nostru scris. Incalcarea acestor reguli se pedepseste conform legilor in vigoare.

canise.ro nu garanteaza in nici un fel veridicitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site-ul canise.ro. canise.ro nu va putea fi facuta raspunzatoare fata de nici o persoana fizica sau juridica pentru nici un fel de pierderi sau daune ce ar putea rezulta, direct sau indirect, din sau in legatura cu utilizarea sitului canise.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

canise.ro isi rezerva dreptul de a suspenda in orice moment drepturile de utilizare ale serviciilor oferite, cu instiintarea prealabila a utilizatorilor inregistrati, in cazul in care acestia incalca clauzele prezentului document.

canise.ro isi rezerva dreptul de a utiliza anunturile introduse de particulari sau agentii imobiliare pe alte site-uri sau in orice alt mijloc de informare in scop publicitar.

Prevederile prezentului document, "Termeni legali si conditii de utilizare a serviciilor canise.ro", sunt guvernate de legea romana, iar partile se angajeaza irevocabil sa recunoasca jurisdictia exclusiva a acesteia in caz de litigiu.

 
Copyright 2008 - 2014 © Powered by CRK Toate drepturile rezervate