Ai o Canisa?

Afla cum te poate ajuta Canise.ro sa vinzi pui aici!

Utilizator:
Parola:
 
SocialTwist Tell-a-Friend
Facebook în aer liber pentru câinele tău! - Imaginea 1

Facebook în aer liber pentru câinele tău!

Ce trebuie să ştim despre socializarea câinelui cu oamenii? - Imaginea 1

Ce trebuie să ştim despre socializarea câinelui cu oamenii?

Esti pregatit sa convietuiesti cu un caine? - Imaginea 1

Esti pregatit sa convietuiesti cu un caine?

Pericole pentru cainele tau! - Imaginea 1

Pericole pentru cainele tau!

Cum iti gasesti un caine de rasa? - Imaginea 1

Cum iti gasesti un caine de rasa?

Ce rasa ti se potriveste? - Imaginea 1

Ce rasa ti se potriveste?

Cum alegi un crescator? - Imaginea 1

Cum alegi un crescator?

  • Membri: 7878
  • Canise: 480
  • Asociatii chinologice: 55
  • Caini: 3530
  • Caini de vanzare: 1019
  • Masculi de reproductie: 397
  • Femele de reproductie: 444
  • Anunturi monte(prenotari): 97
  • Cuiburi: 244
Nume:
Email:
Parola:
 
 

Expozitie CACIB - 07 -08 aprilie 2012

A.Ch.J. Ialomita va invita sa participati la expozitiile C.A.C.I.B. din anul 2012, dupa cum urmeaza :

07.04.2012 - C.A.C.I.B.

08.04.2012 - C.A.C.I.B.

Stimati expozanti, din dorinta de a ne face viata mai usoara unii altora si totodata din dorinta de a economisi timp si resurse, am considerat util sa va anuntam care sunt pasii care trebuie urmati de catre dumneavoastra.

Pasul 1
Va rugam sa consultati lista de arbitrii si repartitia pe ringuri a raselor, constatand astfel cine urmeaza sa arbitreze cainele/cainii dumneavostra la fiecare din cele doua CACIB-uri. In treacat fie spus, noi apreciem ca am solicitat prezenta celor mai buni arbitri din Romania, arbitrii cu multa experienta.

Pasul 2
Va rugam sa accesati capitolul taxe petru a va putea face un calcul asupra costurilor de inscriere a cainelui/cainilor dumneavoastra la una s-au ambele expozitii. Atentie, sunt specificate taxele atat pe grupe de varsta, tip de concurs, perioada de inscriere SI DE PLATA. Va facem mentiunea ca daca inscrieti cainele intr-o anumita perioada, dar plata o efectuati in alta perioada, cuantumul taxei se schimba.

EXEMPLU
Se inscrie cainele pana la 14.01.2012 orele 24 pentru ambele expozitii la clasa junior, dar plata se efectueaza in perioada 16.01-29.02.2012, taxa nu va fi de 120 ron ci de 180 ron, pentru membri AChR. Cei care nu sunt membri sau nu au cotizatia de membru achitata pentru anul 2012, vor achita taxa dubla, adica in cazul nostru 360 ron.

Pasul 3
Inscrierea cainelui/cainilor se face numai prin intermediul buletinului on-line la care veti completa toate campurile. Obligatoriu veti uploada/incarca pedigeeul cainelui, legitimatia de membru AChR cu cotizatia achitata pentru anul 2012 si dupa caz Certificatul de Munca sau Diploma de Campion. La trimiterea formularului (inscrierea cainelui) veti primi mesajul: Datele au fost trimise . Va multumim !

Cu regret va spunem ca cei care nu vor respecta aceasta procedura nu vor primi confirmarea de inscriere. Pentru conformitate este bine sa aveti la dumneavoastra in zilele expozitiilor, atat dovada platii cat si confirmarea inscrierii. Trebuie de asemenea sa stiti ca in ziua expozitiei, trebuie sa aveti la dumneavoastra Carnet de Sanatate cu vaccinul antirabc valabil, Carnetul de Performanta al cainelui/cainilor inscrisi; fara el cainele/cainii dumneavoastra nu vor fi arbitrati. Atentie! Cainii aflati in proprietatea cetatenilor romani obligatoriu trebuie sa aiba microchip implantat. Va anuntam ca la intrarea in ring, comisarul de ring va scana fiecre caine cu cititorul de microcipuri. Cainii care nu au microchip sau nu se citeste nu vor fi arbitrati. Cainii la care se constata ca au alt microchip decat cel trimis de dumneavoastra cu buletinul de inscriere vor fi eliminati din ring, deci nu vor fi arbitrati. Pentru a evita orice neplacere, va rugam sa tineti cont de cele mai sus mentionate. Pentru orice nelamurire, sau orice informatie va stau personal la dispozitie la telefonul 0723.200.388. Celor care se vor inscrie le multumesc personal le doresc un weekend placut si rezultate cat mai bune in 07--08.04.2012 la Slobozia.

Presedinte A.Ch.J.I.
Cristian STAVARACHE

  
   
   
   
   
   
  
   

Articol publicat la data 27/01/2012 si vizualizat de 1988 ori

Comentarii

Nu am gasit nici un comentariu!

Adauga un comentariu

Intra in contul tau ca sa postezi un comentariu.
Nu ai cont? Inregistreaza-te acum!
 
Copyright 2008 - 2014 © Powered by CRK Toate drepturile rezervate